Het jubileum: de hele maand november feest!

jubileum

We zijn bijna jarig en wie jarig is, viert feest! Zoals jullie vast al hebben gemerkt, zijn we achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen van ons veertigjarige jubileum. We pakken groots uit, want het is de hele maand november feest bij Kapsalon Primeur. Hoe dat er precies uit gaat zien, lees je hier!

Voor de kleintjes

Kapsalon Primeur is er ook voor de allerkleinsten. Daarom organiseren we vrijdag 3 november een speciale kinderdag. Natuurlijk kun je het haar van je kleintje laten knippen, maar we organiseren de hele dag door leuke acties en activiteiten, zoals schminken en een lekkere smoothieworkshop. Een waar speelparadijs voor je kind!

Jongerenavond

Een week later, op vrijdag 10 november, organiseren we een jongerenavond (twaalf jaar en ouder). ’s Avonds kun je je haren laten stylen en knippen, zodat je helemaal klaar bent voor je weekend. Ondertussen kun je genieten van een heerlijk hapje en een drankje, zoals een virgin cocktail. En natuurlijk is een vrijdagavond niet compleet zonder muzikaal entertainment!

Ladies night

It’s ladies night, and the feeling’s right. Op vrijdagavond 17 november zijn alle dames welkom. Na een bijzondere ontvangst staan onze specialistes voor je klaar om je haar te knippen en te stylen. Natuurlijk zullen er ook lekkere hapjes en cocktails aanwezig zijn. Meer heb je niet nodig voor een goed begin van je weekend, toch?

Alle mannen verzamelen

Natuurlijk vergeten we de mannen niet! Op vrijdagavond 24 november kun je bij ons terecht voor een heuse mannenavond. Tijdens deze avond kun je je haar laten knippen en stylen onder het genot van een drankje en een goed stuk vlees van de barbecue. Ook kun je je baard onder handen laten nemen door onze baardstylistes. Zo ga je op en top verzorgd de deur weer uit!

12 november

Op zondag 12 november is het precies veertig jaar geleden dat Kapsalon Primeur de deuren opende en om dat te vieren, sluiten we onze deuren. Ja, dat lees je goed! Hoewel we normaal gesproken iedere zondag onze klanten verwelkomen, willen we op deze speciale dag onze medewerkers extra in het zonnetje zetten. Maar geen zorgen, je kunt de volgende dag gewoon weer bij ons terecht!

Rad van Fortuin

Alsof dat nog niet genoeg was, hebben we de hele maand november nóg een extra actie, namelijk het Rad van Fortuin. Kom je bij ons in de salon voor een knip- of verfbeurt? Dan mag je tijdens je bezoek aan het rad slingeren voor korting op je behandeling of je ontvangt een leuk cadeautje.

Een maand vol feest en wij kunnen niet wachten! Zien we jou ook in de salon?