Hoera! Het 40-jarig jubileum

Jubileum

Een eigen onderneming starten is altijd een spannende stap. Wanneer het vervolgens goed uitpakt en je een succesvolle kapsalon op weet te bouwen, is dat een knappe prestatie. Al helemaal wanneer je het 40-jarig bestaan kunt vieren. En dat is precies wat wij later dit jaar gaan doen!

Terug in de tijd

Op 12 november 1983 openden de deuren van Kapsalon Primeur. Het was de eerste belangrijke mijlpaal van eigenaresse Mieke Ziengs. Automatisch maakte haar dochter Jill kennis met het kappersvak. Jill volgde de kappersopleiding en kreeg een leidinggevende functie in de salon toen haar moeder – nog altijd eigenaresse – besloot om een stapje terug te doen.

Door de jaren heen

Onze salon groeide steeds meer. We openden zelfs twee extra vestigingen. Elke vestiging werkt met professioneel, kundig personeel. Ieder van hen draagt hun steentje bij aan het familiebedrijf. In al die veertig jaar zijn onze kernwaarden het uitgangspunt geweest, wat Primeur, Primeur maakt. Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. We behandelen onze klanten kundig en zetten ze graag in het zonnetje. Laatstgenoemde gaan we tijdens het jubileum éxtra doen.

Samen vieren

De maand november zal volledig in het teken staan van ons jubileum. Een maand waar jij als klant ook centraal staat. Samen met jullie zullen we onze verjaardag vieren door verschillende acties te organiseren. En natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen! Wat voor prijzen dat zijn? Dat houden we nog even geheim…

Speciale avonden

Naast de prijzenacties, organiseren we ook speciale avonden. Er komt een eigen feest voor ons hardwerkende personeel, maar we reserveren ook meerdere vrijdagavonden om iets speciaals voor onze klanten te betekenen. Want zonder jullie zou Kapsalon Primeur niet bestaan. Wij zijn erg trots dat we al veertig jaar mensen blij mogen maken met fraaie kapsels. En daarom verdient deze mijlpaal ook de nodige aandacht. Zien we je dan?