Hotte haartrends voor deze zomer

haartrends

Bij Kapsalon Primeur deinzen we niet terug van een wilde haarkleur, een frisse cut of een andere gewaagde keuze voor je kapsel. Met de zomer in het vizier is er genoeg om naar uit te kijken op het gebied van haartrends. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een gedurfde transformatie. We pakken onze glazen bol erbij en voorspellen voor jou de haartrends van 2024.

Textuur is dé look

Dit jaar draait alles om het omarmen van je natuurlijke haartextuur. Van golvend tot krullend haar, we moedigen je aan om je natuurlijke schoonheid te vieren. De zomer is het perfecte moment om je stijltang of föhnborstel een adempauze te geven. Wist je dat we een speciale behandeling hebben voor het knippen van krullen? Laat je natuurlijke textuur spreken en geniet van een moeiteloze, trendy look!

Alle kleuren van de regenboog

Felle en levendige haarkleuren zijn dé trend van 2024. Op social media zien we steeds meer blondines die een zachtroze tint omarmen, en ook koper blijft een populair kleur. Natuurlijk is de zomer altijd een mooi moment om highlights te nemen, ongeacht de trends. Hiermee fris je je haar op en geef je het dimensie. Onze getalenteerde kleurspecialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte tint die past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Laat je haar een statement maken!

Retroglamour

Terug in de tijd met een vleugje retro glamour! De jaren ’70 en ’80 zijn terug in de mode, en dat geldt ook voor kapsels. Denk aan volumineuze krullen, shaggy lagen en zijwaartse pony’s. Onze stylisten hebben de nieuwste technieken volledig in de vingers om deze retro looks een moderne twist te geven, waardoor je er chic en eigentijds uitziet.

Short ’n snappy

Kort haar blijft ook in 2024 een hit. Van pixie-cuts tot bobkapsels, kort haar straalt kracht en zelfvertrouwen uit. We helpen je bij het kiezen van de juiste snit, die past bij de vorm van je gezicht en je persoonlijke stijl. Kort haar is niet alleen trendy, maar ook gemakkelijk te onderhouden – de perfecte combinatie voor een drukke levensstijl.

Jouw nieuwe look

We doen meer dan je haar knippen en stijlen. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw look, zodat jij met een grote glimlach de salon verlaat. Maak een afspraak om de hotste haartrends van 2024 te ontdekken en de perfecte look te creëren die past bij jouw stijl en persoonlijkheid!