Primeur: meer dan knippen!

knippen

Hoewel we Kapsalon Primeur heten, doen we zoveel meer dan haren kappen! Bij Kapsalon Primeur kun je terecht voor verschillende services voor een prachtig uiterlijk. Zo kun je naast je knip- of verfbeurt ook andere behandelingen ondergaan om met een nieuwe, frisse look de deur uit te lopen. Je leest het in dit blog!

Lash lift

Heb jij ook last van wimpers die gaan hangen ongeacht of je ze krult of mascara gebruikt? Je bent niet de enige. Met mooie, omhoogstaande wimpers lijkt je blik meer open en hebben je wimpers meer volume. Bovendien lijken ze langer. Door de lash lift te combineren met het verven van de wimpers heb je prachtige, intense wimpers. Je mascara wordt overbodig en je geniet ongeveer zes weken lang van het resultaat.

Epileren

Je wenkbrauwen zijn op hun mooist wanneer ze, net zoals je kapsel, strak in model zijn. Dat betekent geen loslopende haartjes of borstelige wenkbrauwen, maar een mooie, uniforme shape. Hierdoor kun jij de wekker 5 minuutjes later zetten. Win-win! Bij het epileren worden haartjes individueel verwijderd met een pincet om een strakke vorm en mooi model te creëeren. Hierbij letten we op je gezichtsvorm, maar natuurlijk ook op de symmetrie van de wenkbrauwen. Je weet wat ze zeggen: eyebrows are sisters, not twins!

Harsen

Wanneer je je wenkbrauwen laat waxen dan gaat dit snel en moeiteloos. Na enkele seconden is de wax afgekoeld en hard, en is het makkelijk om deze te verwijderen. Dit gaat in een vloeiende beweging, tegen de haarrichting in. De huid wordt tijdens het verwijderen van de wax aangetrokken. Na het harsen worden eigenwijze haartjes nog even verwijderd met een pincet, voor een perfecte vorm. Wanneer je wenkbrauwen mooi symmetrisch zijn is de behandeling klaar en geniet jij wekenlang van prachtig gevormde wenkbrauwen.

Het volledige pakket

Doordat we verschillende services aanbieden, kunnen we tijdens je behandeling meerdere aspecten van je uiterlijk aanpakken. Zo geniet jij van een verwenmomentje van A tot Z.

Gezelligheid

Behalve de mooie services die we bieden, ben je bij Kapsalon Primeur natuurlijk sowieso aan het juiste adres als je wel wat gezelligheid wilt tijdens je knipbeurt, verfbeurt, wax- of epileerafspraak. Natuurlijk wordt je hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee. Terwijl je in de stoel zit voor je behandeling zul je merken dat er een comfortabele, prettige sfeer hangt. Dat vinden we wel zo belangrijk.

Maak het makkelijk

Wil jij opstaan met een prachtig gekapt kapsel, goddelijk gelifte wimpers en perfect gemodelleerde wenkbrauwen? We maken het graag voor je mogelijk! Kom langs bij Kapsalon Primeur voor een nieuwe look en ervaar het comfort en gemak van onze salon. Tot snel!